HOME   »   OVER SILEON   »   SITEMAP   »   CONTACT      
 
SOLERO TERRAZZO
 
Een absoluut topmodel uit de Solero-lijn is de Terrazzo Pro Parasol. Met deze parasol, haalt u het maximum van gebruiksgemak in uw tuin. De parasol heeft een innovatief bedieningssysteem waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten, kantelen en roteren.
 
Sfeerlicht of leeslicht
De Terrazzo Pro biedt u echter nog meer. De in deze parasol geïntegreerde verlichting kan in twee standen worden gezet. U zit gezellig buiten te kletsen? Kies dan voor de sfeerstand. In deze stand produceren de lampen een weldadig licht waarbij het goed babbelen is. Leest u liever een goed boek? Ook dat kan. Want met één druk op de knop activeert u de leesstand. De middelste lamp wordt dan feller verlicht en u heeft ruim voldoende licht om bij te lezen. Uniek aan de Terrazzo is bovendien dat de baleinen zélf ook dit sfeervolle licht uitstralen. Een échte blikvanger dus. Maar wel met de nodige allure.
 
Windventilatiedakje
Onder de Terrazzo blijft u altijd koel. Want deze parasol is uitgevoerd met een (wind) ventilatiesysteem.
 
Forse knaap
De afmetingen van de parasol zijn 300 bij 300 cm. Een zeer royale maat dus. Die u meer dan voldoende schaduw biedt. En dankzij de trafo schakelaar (op laagspanning) bent u altijd én langdurig van verlichting verzekerd. De Terrazzo Pro is vervaardigd van stevig materiaal en afgewerkt met een zinnenprikkelende, antibronze coating. 
 
Grondanker
De Solero Terrazzo Pro wordt standaard geleverd met een set leggers (kruisvoet). Wilt u de parasol in uw terras verankeren? Dan kunt u hiervoor het speciale grondanker bestellen. Zie afbeelding hiernaast. 
 
Kleuren
De Terazzo parasol is standaard leverbaar in de volgende kleuren. U kunt kiezen uit een uitvoering met of zonder volant (kleuren op beeldscherm kunnen afwijken): 
 
 
< Terug naar home
 
 
Copyright 2010 © - Dsign Reclame