HOME   »   OVER SILEON   »   SITEMAP   »   CONTACT      
 
SOLERO PRESTO
 
Presto staat in Italië voor snel. De nieuwste parasol van Solero doet zijn naam zeker eer aan. Met het unieke easy-turn mechanisme opent u de Presto namelijk écht in een handomdraai!
 
U opent de parasol moeiteloos, zonder ook maar de minste kracht te hoeven gebruiken. Sluiten gaat zelfs bijna automatisch. Op het moment dat u de knop terugdraait, glijdt de Presto parasol bijna als vanzelf in gesloten positie. Ideaal voor in de horeca, nu kunt u 's avonds pas echt snel sluiten!
 
De Solero Presto komt met een stevige mast van 63 mm. De poedercoating is chique zilver. U kunt kiezen uit twee uitvoeringen: vierkant (330x330 cm) of rond 400 cm. Beide uitvoeringen zijn leverbaar in drie trendy en kleurvaste doekkleuren: naturel, taupe of zwart.
 
Het doek van de Presto parasol is, evenals de doeken van de andere parasols, voorzien van een speciale waterafstotende coating. Bovendien is dit doek 100% recyclebaar. Goed voor het milieu en een prima bescherming voor uw gasten! Het doek heeft namelijk een UPF waarde van 50+ en biedt hij uw gasten dus een optimale bescherming tegen zon en regen. Natuurlijk ontvangt u ook een beschermhoes bij uw parasol. Wilt u de Presto op uw terras? Neem dan 'snel' even contact met ons op!
 
Kleuren:
De Presto parasols zijn standaard leverbaar in de volgende kleuren:

 
 
< Terug naar home
 
 
Copyright 2010 © - Dsign Reclame