HOME   »   OVER SILEON   »   SITEMAP   »   CONTACT      
 
OVER SILEON ZONWERING
 
Sileon Zonwering is gevestigd in Deventer. Zowel het bedrijfsleven als de particulier klopt hier succesvol aan voor elke vorm van zonwering, zowel binnen als buiten. Eigenaar Marcel Sileon: "We maken zonwering perfect op maat, dus deze past altijd. Maar eerst geven we uiteraard een heldere, eerlijke en eigenlijk altijd concurrende offerte. Op basis daarvan kunnen particulieren in alle rust voor ons kiezen. Ook leveren we vrijblijvend allerlei adviezen. Het gaat ons om de totaaloplossing voor de klant."
 
Wel zo handig: één aanspreekpersoon
Sileon Zonwering is vooral actief in de Stedendriehoek van Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Maar ook van buiten dit gebied neemt het aantal producten toe. Marcel Sileon: "One kwaliteit wordt herkend. We staan voor een goed product dat we niet alleen adviseren en maken, maar ook met eigen ervaren monteurs vlekkeloos monteren. We gaan pas weg als alles voorbeeldig hangt en prima werkt. Ook prettig voor de klanten is dat ik alle facetten van de opdracht behandel. Klanten kunnen dus altijd bij mij terecht met al hun vragen, de lijnen zijn kort." Sileon werkt met twee merken in zonwering: PBS en Husol. Marcel Sileon: "Dat zijn topmerken in kwaliteit met een zeer prettige prijs. Eigenlijk kunnen we daarmee altijd de juiste oplossing in zonwering adviseren."
 
Inspelen op trend
Marcel Sileon speelt graag in op de trends die hij waarneemt binnen zonwering: "Het klimaat verandert en het wordt buiten steeds warmer. Je ziet dat mensen meer en meer kiezen voor terrassoverkappingen. Die kunnen wij prima leveren, in alle soorten en maten. Daarnaast leveren we ook de bekende knikarmschermen, daarmee gaan we zelfs tot schermen tot 4 meter uitval! En voor binnen hebben we ook alle modellen, kleuren, maten en materialen. Tegenwoordig zie je veel dat alles elektrisch bedienbaar is en niet meer werkt met een ketting of koordje. Ook wij leveren elektrisch bedienbare binnenzonwering, want gemak dient de mens!"
 
 
Copyright 2010 © - Dsign Reclame