HOME   »   OVER SILEON   »   SITEMAP   »   CONTACT      
 
HORREN
 
Geen vliegen of andere insekten meer in huis. Beveilig u woning met exclusieve maatwerkhorren. Naast de Plisse deurhorren hebben wij voor de ramen een maatwerk rolhor.
 

Het Garnituur
De elegante cassette, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De geleiders zijn voorzien van een dubbele borstelafdichting.Ook de onderlat is voorzien van een borstel afdichting waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd.

 
Bediening
Standaard wordt de rolhor geleverd met twee handgrepen. Deze zijn verstelbaar in de onderlat waardoor ook de kleinere mensen de hor goed kunnen bedienen. Daarnaast is er een handig trekkoord. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde gemonteerd worden waardoor de hor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. De hor kan uitgeverd worden met een veerrem waardoor de onderlat langzaam naar boven gaat bij het openen van de hor.
 
De rolhor is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Creme/wit (Ral 9001) met kunststof onderdelen in Creme/Wit
Wit (Ral 9010) met kunststof onderdelen in Wit
Antraciet (Ral 7016) met kunststof onderdelen in zwart
Geanodiseerd (TZ) met kunststof onderdelen in zwart 
 
Techniek
In de halfronde cassette bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas op en neer beweegt.
Plissédeuren
 

De plisséhordeur is de hordeur voor jong en oud. De deur is gemakkelijk te bedienen en bijna overal toe te passen. Het geplisseerde gaas is niet alleen fraai, maar ook beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Ongelukjes met kinderen of huisdieren komen dan ook mindervaak voor. Mocht het toch gebeuren, dan hersteld het zichzelf; het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan.

 
De deur wordt standaard geleverd met borstel. Die ervoor zorgt dat de deur goed en geruisloos sluit. Door de lage geleiding rail van 3 mm heeft u een obstakelvrije doorgang. De deur is op eenvoudige wijze te demonteren zodat u het product eventueel in de wintermaanden kunt opbergen en of reinigen.
 
Maatvoeringen
De plissé hordeur is verkrijgbaar in de volgende breedte maten: plissé hordeur 96 cm breed plissé hordeur 110 cm breed plissé hordeur 130 cm breed plissé hordeur 160 cm breed Bij grotere openingen dient men 2 deuren tegen elkaar te leten aansluiten.
 
Kleuren
De deuren zijn standaard leverbaar in de kleuren: Ral 9001 (creme/wit) Ral 9010 (wit) Overige Ral kleuren zijn op aanvraag leverbaar.
 
< Terug naar home
 
 
Copyright 2010 © - Dsign Reclame