HOME   »   OVER SILEON   »   SITEMAP   »   CONTACT      
 
TARANTELLA
 
Een mooi volledig gesloten cassette scherm die heel voordelig is geprijsdmaten maximaal 5 mtr breed x 3 mtr uitval.
 
Door het unieke ophangingssysteem en de speciale constructie heeft de Tarantella meer stabiliteit en is het bijna overal te monteren. Zelfs tot op zeer lage hoogten. Daarnaast hangt het scherm, door het ingenieuze spel van de knikarmen, altijd horizontaal.
 
De constructie is vervaardigd in hoogwaardig aluminium. In de holle knikarmen zijn stalen veren aangebracht, verbonden met staalkabels in de scharnieren. Hierdoor heeft de Tarantella een bijzonder stille werking, een hoge betrouwbaarheid en een optimale doekspanning. Mede door het fraaie slanke uiterlijk is de Tarantella een schitterende voorziening voor het terras.
 
Fabricage
Knikarmschermen worden met uiterste zorg en precisie gefabriceerd en zijn getest op veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijtvast en roestvrij materiaal, dat een lange levensduur garandeert. Het gesloten cassettesysteem is niet alleen mooi om te zien, maar beschermt het doek ook tegen weersinvloeden, enz.
 
Bediening
De Tarantella kan worden uitgevoerd in diverse bedieningsmogelijkheden. Traditioneel handmatig met de slingerstang of elektrisch d.m.v. een motor. 
 
Kleuren
U kunt kiezen uit geanodiseerd (zilverkleur) of gemoffeld in wit (Ral 9010), crème/wit (RAL 9001) of bruin (RAL 8019). Andere kleuren zijn in overleg met uw dealer mogelijk. 
 
 
< Terug naar knikarmschermen
 
 
Copyright 2010 © - Dsign Reclame